Nowa pozycja w ofercie Primaviki – pasta do chleba Subtelna Cebulka

Marka Primavika, specjalista w zaskakiwaniu konsumentów produktami pysznymi w smaku i wartościowymi w składzie, nie tylko dla wegetarian i wegan wprowadziła właśnie na rodzimy rynek Subtelną Cebulkę – nową pastę do chleba, opartą na naturalnych ekstraktach drożdżowych i dodatkach, która kusi podniebienie swoim wyjątkowym smakiem.

Dzięki procesowi hydrolizy drożdży, białka i węglowodany w niej zawarte rozbijane są na łatwo przyswajalne fragmenty np. aminokwasy i peptydy. W ten sposób z komórek uwalniane są pokłady soli mineralnych i witamin (zwłaszcza te z grupy B), to zaś szczególnie ważne jest w diecie osób, które nie jedzą mięsa – choć nie tylko dla nich.

Pasta Subtelna Cebulka, to delikatna w smaku pasta o subtelnym, domowym aromacie smażonej cebuli. Dzięki temu nowa aromatyczna cebulkowa propozycja znakomicie komponuje się z wieloma dodatkami – równie dobrze smakuje ze świeżą sałatą, pomidorem czy szczypiorkiem, jak i w połączeniu z ostrzejszą w smaku marynowaną papryką lub też wyrazistym, kiszonym ogórkiem z domowej spiżarki.

Producent: Primavika, Opakowanie: 165 g , Cena:  ok. 6,90 zł, www.primavika.pl

PRportal.pl – informacje prasowe dla biznesu