Latem 2011 marka Lisner wprowadziła nowość – tuńczyk w sałatce z warzywami dostępny w trzech wybornych odsłonach: z cebulką w sosie pomidorowym, na ostro z chilli oraz z pomidorami i bazylią.
Tuńczyk w sałatce to podzielone na płatki mięso ryby w smakowitym towarzystwie doprawionych warzyw wśród aromatycznych ziół. Produkty stanowią alternatywę dla tradycyjnie przygotowanych tuńczyków będąc gotową, sycącą przekąską tuż po otwarciu i bez konieczności wcześniejszego przyprawiania. Ciekawe połączenia smakowe z pewnością zadowolą miłośników warzywnych wariacji na temat ryby.
Każdy Tuńczyk w sałatce z warzywami dostępny jest w puszcze o pojemności 85 g i cenie ok. 4,20 zł.
NOWOŚĆ! Tuńczyk w sałatce z cebulką w sosie pomidorowym – to delikatne płatki tuńczyka w oleju, w towarzystwie cebulki otoczone sosem pomidorowym, który dodaje niepowtarzalnego aromatu i lekko słodkiego smaku. Klasyczna pozycja w menu każdego smakosza ryb.
NOWOŚĆ! Tuńczyk w sałatce na ostro z chilli – to kawałki łagodnego tuńczyka w oleju przełamane ostrą papryczką chilli, podkreślającą smak ryby. Oryginalna przekąska dedykowana miłośnikom pikantnych smaków.
NOWOŚĆ! Tuńczyk w sałatce z pomidorami i bazylią – tuńczyk w klasycznej, śródziemnomorskiej kreacji. Cząstki pomidora w asyście aromatycznej bazylii połączone z kawałkami ryby w oleju to wersja dla spragnionych kulinarnych podróży.
Dla tych, którzy hołdują klasycznym smakom Lisner proponuje tuńczyka w kawałach w dwóch wersjach: w sosie własnym i w oleju roślinnym. Tuńczyki w kawałkach stanowią pożywny dodatek do wielu potraw, urozmaicają niskokaloryczne dania i akcentują smak lekkich przekąsek. Doskonale sprawdzą się jako składnik sałatek, makaronu, kanapki czy tortilli.
Tuńczyki w kawałkach dostępne są w puszkach o pojemności 185 g i cenie ok. 6 zł.
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym – klasyczna pozycja w menu każdego smakosza ryb. Bogate w witaminy A i D mięso tuńczyka o wysokich walorach odżywczych i smakowych to doskonała baza do wielu potraw i przekąsek. Delikatny tuńczyk w kawałkach w naturalnej zalewie świetnie sprawdzi się jako składnik sałatki czy dodatek do pizzy.
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym – kawałki delikatnego mięsa tuńczyka zanurzone w oleju roślinnym to gotowa opcja na smaczną przekąskę i doskonałe towarzystwo dla różnorodnych potraw. Wybornie smakuje podany w tortilli, sałatce czy na kanapce.