Pascal Creative prezentuje – ”Polska dla aktywnych” z Gorącym Kubkiem Knorr

przez | 31/03/2009

Dla wszystkich, którzy niecierpliwie wyczekiwali wiosny i okazji do rekreacyjnych wypraw i sportu na świeżym powietrzu powstała specjalna edycja przewodnika „Polska dla aktywnych” z Gorącym Kubkiem Knorr. We współpracy z liderem rynku „zup instant” opracował go zespół Pascal Creative, warszawski oddział spółki zajmujący się sprzedażą nowoczesnych koncepcji marketingowych w oparciu o treści turystyczne.

Coraz cieplejsze promienie słoneczne wiosennych dni zachęcają do aktywności. Przemierzamy szlaki rowerowe i piesze, wyruszamy na konne wycieczki, odwiedzamy ścianki wspinaczkowe i spływy kajakowe. Pascal i Knorr podpowiadają gdzie można rozwijać swoje pasje, wskazują co jeszcze warto odkryć i zobaczyć.

Przewodnik „Polska dla aktywnych” opisuje 14 różnych form rekreacji, czyli dokładnie tyle, ile jest smaków Gorącego Kubka Knorr – szybkiego i smacznego posiłku, gdy dopada nas zmęczenie podczas aktywnego wypoczynku. Chwila wytchnienia ze smakiem ulubionej, gorącej zupy sprawi, że odpoczniemy, odzyskamy siły by na nowo podjąć wyzwanie.

1. Wycieczki rowerowe: Gorący Kubek pomidorowa z makaronem
2. Wycieczki górskie: Gorący Kubek barszcz
3. Żeglarstwo: Gorący Kubek rosół z kury z makaronem
4. Spływy kajakowe: Gorący Kubek serowa z grzankami
5. Wędkarstwo: Gorący Kubek żurek
6. Windsurfing: Gorący Kubek pieczarkowa
7. Jeździectwo: Gorący Kubek krupnik
8. Wspinaczka: Gorący Kubek ogórkowa
9. Nurkowanie: Gorący Kubek grochowa
10. Golf: Gorący Kubek borowikowa
11. Eksploracja jaskiń: Gorący Kubek gulaszowa
12. Paralotniarstwo: Gorący Kubek cebulowa
13. Skoki spadochronowe: Gorący Kubek pomidorowa z ryżem
14. Szybownictwo: Gorący Kubek krem z kury

Przy każdej aktywności rekreacyjnej umieszczone zostały praktyczne porady dotyczące technik, zasad bezpieczeństwa, niezbędnego sprzętu oraz najciekawsze miejsca związane z interesującym nas tematem. Poręczne kompendium pozwoli odpowiednio przygotować się do obranej trasy pod względem technicznym oraz kulinarnym.

Przewodnik będzie dostępny w sprzedaży od 6 maja 2009 r., w cenie detalicznej 49,90 zł.