Węgierkowy zawrót głowy w Tłusty Czwartek

By | 31/01/2012

Złocisto-brązowy kolor, puszyste ciasto, a w środku przepyszne, śliwkowe powidła… Tłusty Czwartek zbliża się wielkimi krokami, więc czas najwyższy pomyśleć o pączkach.

Jeśli chcemy, aby domowe wypieki przypominały te z najlepszych cukierni, wybierzmy nadzienie najwyższej jakości – Powidła śliwkowe węgierkowe Owocowa Rozkosz. Są całkowicie naturalne, pełne świeżych, starannie wyselekcjonowanych dojrzałych i co bardzo istotne, prawdziwie polskich owoców. Uwaga! Powidła są niezwykle gęste i bardziej śliwkowe od świeżych śliwek, bo na każde 100 g produktu gotowego przypada aż 160 g soczystych, polskich węgierek!!! Dzięki temu Powidła śliwkowe Owocowa Rozkosz zachwycają tradycyjnym, głębokim smakiem. Nie zawierają konserwantów, dodatków smakowych oraz środków barwiących. Smak lata w słoiku! Producent – Scandic Food, oferuje powidła w ozdobnych słoiczkach o pojemności 300 i 500 g. Sugerowane ceny produktów to adekwatnie ok. 4,50 i 8 zł.