Bake Rolls po włosku

By | 18/02/2011

Od lutego br. w sklepach zaczną pojawiać się nowe kółeczka chlebowe 7 Days Bake Rolls o smaku pomidora z oliwką i oregano w opakowaniach o wadze 70 gram, w cenie 2 zł (cena rekomendowana na półce).

Aromatyczna przekąska Bake Rolls z włoskim charakterem smacznie zaspokoi głód studentów i uczniów, profesjonalistów przy biurkach, w terenie i za kierownicą, w każdych okolicznościach.

Nowe Bake Rollsy o smaku pomidora z oliwką i oregano to także doskonała chrupiąca przystawka przed kolacją w gronie najbliższych lub przegryzka idealna do postawienia na stole w czasie rozmowy lub oglądania filmu. Kółeczka chlebowe mogą być uzupełnieniem deski serów czy wędlin, a nawet dodatkiem do sałatek i zup.

Kuchnia włoska to jedna z najpopularniejszych kuchni na świecie. W Polsce również nie brakuje amatorów takich przysmaków. Polacy podobnie jak Włosi używają dużo warzyw, szczególnie uwielbiają pomidory. Nie da się ukryć, że na popularność tych włoskich przysmaków wpływa również szybki czas ich przygotowania. Jest to kuchnia prosta, a zarazem bogata w smaki, lekka ale też sycąca. Ważnym elementem są aromatyczne przyprawy i zioła, np. oregano i dodatki takie jak oliwki.

Na polskim rynku rodzina 7 Days Bake Rolls oprócz najnowszego smaku pomidora z oliwką i oregano, oferuje również bekon, czosnek i pizzę. Niezależnie od smaku i okoliczności spożycia, każdy wariant przysmaku jest doskonały na odparcie ataku głodu.