Nowość! Masa krówkowa BAKALLAND o smaku kakaowym

By | 29/06/2010

Firma BAKALLAND rozszerzyła linię mas krówkowych o kolejny produkt. Nowa masa krówkowa o smaku kakaowym to już czwarta propozycja z tej serii, która od czerwca br. dostępna jest w sprzedaży.

Odpowiadając na rosnące zapotrzebowanie rynku na artykuły wysokiej jakości a zarazem łatwe i szybkie w przygotowaniu, firma Bakalland zaoferowała konsumentom produkt spełniający ich oczekiwania – masę krówkową o smaku kakaowym.

Do tej pory w asortymencie firmy BAKALLAND znajdowały się masy do ciast – makowa i szarlotkowa – oraz trzy wersje smakowe mas krówkowych. Te ostatnie wprowadzone do portfolio w ubiegłym roku okazały się naszym hitem – mówi Milena Wysokińska, Brand Manager BAKALLAND – dlatego zdecydowaliśmy się na wprowadzenie czwartego smaku. Utwierdziło nas w tej decyzji także wyróżnienie, które otrzymała cała linia mas krówkowych BAKALLAND w prestiżowym plebiscycie Perły Rynku FMCG 2010. Wierzymy, że nowa masa o smaku kakaowym również przypadnie Polakom do gustu i na stałe zagości we wszystkich domach.

Masa krówkowa o smaku kakaowym to produkt całkowicie naturalny. Nie zawiera konserwantów i stanowi zdrowy dodatek do ciast i deserów. Z pewnością zwróci uwagę konsumentów wspaniałym smakiem i przystępną ceną a różnorodne zastosowanie skusi nie jedną panią domu. Masa jest bardzo łatwa w użyciu – zamknięta została w puszce (400 g) z wygodnym otwarciem easy open, umożliwiającym sięgnięcie po nią w każdej chwili. Nie wymaga kilkugodzinnego gotowania – po otwarciu jest od razu gotowa do użycia.

Masy krówkowe Bakalland o smaku kakaowym, cena opakowania to około 5 PLN, za 400 g.

źródło/autor: BAKALLAND